LandschapBeeld

Landscape, acryl 26 juni 2013

Landschap en cultuur veranderen in de loop der tijden. Soms ingrijpend en soms langzaam door verschillende oorzaken zoals klimaat, natuur en menselijk handelen. Mensen gebruiken het landschap en leven er in. Elk landschap, dorp, stad of leefomgeving is uniek. Mensen hebben er altijd een mening over. Videobeelden van uw (werk-) omgeving zeggen meer dan woorden alleen en spreken tot de verbeelding.

Wij maken video en film voor organisaties en bedrijven die willen laten zien hoe ze bezig zijn met hun werk en (leef-)omgeving. Informatie en promotie door videobeelden spreekt doelgroepen erg aan en nodigt uit tot beleving en bezoek:

 

  • Trailers voor promotie van uw werk en eigendom
  • Videopresentaties voor organisaties en bedrijven 
  • Reportages van landschap, cultuur en natuurgebieden
  • Reportages van bijzondere landschaps- en cultuurelementen
  • Reportages van dorp en platteland in het kader van leefbaarheid en ontwikkelling
  • Reportages, informatievoorziening en management van projecten voor dorp en buitengebied.


In nauw overleg met de opdrachtgever wordt het doel van de videoproductie vastgesteld, de filmlocaties en de noodzakelijke aanvullende informatie zoals logo's, beschrijvingen, gesproken tekst, kaartmateriaal e.d. 
Het product wordt eerst in concept opgeleverd en vervolgens op de gewenste wijze gepubliceerd op internet of in een andere vorm.

Wilt u ook uw bedrijf, omgeving, beheergebied, eigendommen of project promoten door video en film, neem dan voor meer informatie contact op.

Watermolen Aldtsjerk weer vol in bedrijf

Nieuwe energielandschap van de Eemshaven